PREMIERĂ: Spărgătorul de nuci

Spectacolul, o adevărată poveste în pași de dans, a avut premiera mondială la Teatrul Mariinsky Sankt Petersburg în data de 18 decembrie 1892.

 

Una dintre cele mai îndrăgite capodopere ale baletului clasic, purtând semnătura uriașului Ceaikovski, vine acum să bucure publicul sibian cu harul artiștilor Teatrului de Balet Sibiu.


Coregrafia originală: Marius Petipa și Lev Ivanov 
Adaptare coregrafică: Aleisha Gardner și Kirill Ermolenko 
Muzica: P. I. Ceaikovski 

PREMIERA este programată pentru 21 noiembrie, de la orele 19.00, la sala Teatrului Național RADU STANCA.


***Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu, prezentate de TBS la Sibiu, pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, în incinta Centrului de Informare Turistică, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F sau online, la aceleași prețuri ca în punctul de vânzare, fără niciun comision suplimentar, de pe site-urile kompostor.ro și bilet.ro. Biletele pot fi de asemenea rezervate pentru patruzeci și opt de ore, online, pe siteul oficial al TBS  http://www.sibiuballet.ro sau telefonic la numărul de telefon 0269 229 627. Rezervările online și telefonice, neconfirmate prin plată în termen de patruzeci și opt de ore, își pierd valabilitatea.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org