Concurs Național de Pictură și Grafică și spectacole organizate de Școala Populară de Arte și Meserii ,,Ilie Micu” Sibiu în cadrul proiectului ,,Festivalul Șanselor Tale

 

Este despre copii și tineri talentați, depre artiști și dascăli cu har, despre bucuria păstrării valorilor autentice. Poftiți să vă bucurați de frumos!

 

Consiliul Județean Sibiu, prin Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu“ organizează în cadrul proiectului ,,Festivalul Șanselor Tale”, în perioada 4 – 15 decembrie 2017, ediția a III-a a Concursului Național de Pictură și Grafică. Anul acesta, tema concursului este: ,,De vis”.

Sibienii sunt invitați să ia parte la vernisajul expoziției și la ceremoniile de premiere, miercuri 6 decembrie 2017 începând cu orele 14.30, la Biblioteca Județeană Astra - corp B etaj 1, după toată lumea este așteptată la un spectacol de muzică ușoară, chitară și actorie, în cadrul aceleiași instituții ( Biblioteca Astra) la foaierul de la parter.

Joi 14 decembrie 2017, vă așteptăm să ne fiți alături la Cercul Militar Sibiu, ora 18.00, unde în parteneriat cu CJCPCT – Cindrelul Junii Sibiu, v-am pregătit un spectacol de colinde dedicate Nașterii Mântuitorului, transmite Alina Pinca Vintilă, Manager al Școlii Populare de Arte și Meserii ,,Ilie Micu”.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org