Directorul British Council România vine la Sibiu! Este invitatul maestrului Constantin Chiriac

Următoarea conferință specială FITS îi aduce în dialog pe Constantin Chiriac, directorul celebrului festival și al Teatrului Național RADU STANCA și pe Nigel Bellingham, directorul British Council România.

 

Nigel Bellingham a studiat Limba și Literatura Engleză la Universitatea din Leeds (Marea Britanie), este membru al Societății Regale pentru Arte, iar din august 2006 este directorul British Council România, unde își concentrează munca asupra unor aspecte precum dezvoltarea limbii engleze în sistemele naționale de educație; pregătirea tinerilor, prin muncă, pentru întărirea societății civile sau întărirea sectorului cultural prin colaborarea cu artiști și factori de decizie din domeniul artelor. Rolul său este de a superviza activitatea British Council din nouă țări din sud-estul și centrul Europei. În trecut a ocupat funcția de Director British Council în Tunisia și Republica Cehă și a deținut funcții de conducere în Ungaria, România, Belgia, Arabia Saudită și Egipt.


IMPORTANT: Conferința are loc vineri, 16 februarie, de la ora 18:00, la Librăria Habitus și se desfășoară în limba engleză, cu traducere în limba română.

Evenimentul este organizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Departamentul de Artă Teatrală al ULBS și sprijinit de Librăria Habitus. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org