SĂRBĂTOARE: Ziua Muzeelor 2018: noutăți pentru public în Palatul Brukenthal! Vizite GRATIS!

Vineri, 18 mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, publicul vizitator va avea acces gratuit la toate sediile muzeului, în intervalul orar 9:00 – 17:00 (ultima intrare 16:15).


Cu acest prilej, Muzeul Național Brukenthal inaugurează o serie de noutăți expoziționale în Palatul Brukenthal: redeschiderea expoziției permanente de la etajul al II-lea (în aripile de nord și est) cu sectoarele: „Scene din istoria și literatura antică”, „Scena mitologică”, „Natura statică”, „Scena de gen”, „Cabinetul de curiozități” și deschiderea expoziției temporare foto-documentare „Recuperarea picturii originale din Marea Sală a Unirii, Alba Iulia” în curtea interioară.
De asemenea, potrivit conducerii emblematicei instituții, începând cu data de 18 mai, în sectorul expozițional „Biblioteca Brukenthal” va putea fi admirat strămoșul ceasului de buzunar, supranumit Oul de Nürnberg.

*Pentru decongestionarea spațiilor de recepție a publicului din Palatul Brukenthal, cu ocazia Zilei Muzeelor 2018 va fi deschis și noul spațiu al casei de bilete.
HAI LA MUZEU!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org