MELOMANI, NU MAI STAȚI PE GÂNDURI! S-au pus în vânzare biletele pentru Zilele Muzicale Româno-Americane!

Muzica cucerește din nou... SIBIUL! Biletele pentru ediția cu numărul 15 a proiectului ”Concerte Estivale. Zilele Muzicale Româno-Americane” s-au pus în vânzare și pot fi achiziționale de la Casa de Bilete a Sălii Thalia. Festivalul are în program 3 evenimente și va culmina cu tradiționalul concert simfonic în aer liber din Piața Mare.

 

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu. Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

A 15-a ediție a proiectului ”Concerte Estivale. Zilele Muzicale Româno-Americane” se va desfășura în perioada 22-28 iunie 2018 și are în program trei evenimente. Festivalul se va deschide vineri, 22 iunie la Sala Thalia, cu un concert de... jazz simfonic, ”Classic meet Jazz”, prilej cu care publicul va putea face cunoștință cu lucrări din repertoriul classic și de jazz, interpretate de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu având la pupitrul dirijoral pe maestrul de talie internațională Sabin Pautza.

 

”Quartet for the end of time” de Olivier Messiaen este propunerea pentru seara de 26 iunie. Protagoniștii serii vor fi Yakov Kasman, pian (SUA), Daniel Szasz – vioară (SUA), Ciprian Dancu – clarinet și Makcim Fernandez Samodaiev – violoncel.

 

Festivalul se va încheia joi, 28 iunie cu un eveniment devenit tradiție pentru Sibiu: Concertul Simfonic în Aer Liber. ”AMERICAN & ROMANIAN MUSICAL INTERSECTIONS” este titulatura sub care vor fi prezentate publicului secvențe de musical și muzică de film, lucrări semnate de J. Williams, T. Olah, C. Porumbescu, L. Bernstein sau L. Webber. Alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, condusă de dirijorul American Scott Speck, pe scena din Piața Mare va mai urca soprana Irina Baianț și violonistul Daniel Szasz.

Ca de fiecare dată, intrarea la acest concert este liberă.

 

*Pentru celelalte evenimente, biletele se pot procura de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, Sala Thalia. Preţul unui bilet este de 30 de lei pentru concertul din 22 iunie și 20 de lei pentru concertul din 26 iunie. Se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org