Isabelle Huppert: „FAUST al lui Silviu Purcărete, ceva care ne arată că teatrul poate fi dincolo de ce ne imaginăm noi”

 

"A fost o experiență completă, în care am avut și șansa de a vedea incredibilul spectacol „Faust” al lui Silviu Purcărete, ceva dincolo de spectacol, ceva ce teatrul încă permite, o utopie dintre cele care ne arată că teatrul poate fi dincolo de ce ne imaginăm noi. Spectacolul lui este o experiență de viață pentru actori și pentru spectatori, care, fiind extrem de solicitați, rămân cu o amintire de neuitat." Isabelle Huppert.

 

Asta a mărturisit marea actriță, invitată de onoare la edișia din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Impresionant și... ONORANT, deopotrivă.

*În 2017, de Ziua Mondială a Teatrului, actrița franceză Isabelle Huppert transmitea în mesajul oficial că ''Teatrul are o viață bogată, care sfidează spațiul și timpul, piesele cele mai contemporane sunt hrănite de veacurile trecute, repertoriile cele mai clasice devin moderne de fiecare dată când sunt puse din nou în scenă''.

***Actrița Isabelle Huppert s-a născut la 16 martie 1953. Cariera sa numără peste 100 de filme și producții de televiziune, începând din 1971. A studiat cu profesori ca Jean-Laurent Cochet și Antoine Vitez.

 

 

Foto (captura): youtube.com

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org