Nu contează cât de aprigă e ploaia, nu contează cât de tare bate vântul: LA SIBIU, TOATĂ LUMEA DANSEAZĂ!!!

Dansul re-cucerește SIBIUL! Mișcare, artă, ritm, valoare!

 

Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează, ȋn perioada 29 iunie – 30 iunie 2018 o nouă ediție a Festivalului Studențesc SIBIU DANS FESTIVAL: un maraton impresionant de spectacole și workshop-uri care includ cele mai recente dansuri originale ale studenților romȃni dar și ale celor de peste hotare și dezbateri pe temele dansului și ale selecției artistice contemporane.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu vă invită vineri, 29 iunie 2018, ora 2000, ȋn Piața Mică, pentru a urmări cu o super-competiție la secțiunile solo, duet, grup, formație și ansamblu. Ziua de sȃmbătă, 30 iunie 2018, va aduce atȃt un spectacol de dans pus ȋn scenă de Compania de Dans ”Matrix” a Casei de Cultură a Studenților Timișoara, cȃștigătorii ediției anterioare, cȃt și festivitatea de premiere.

”Veniți din ȋntreaga țară, studenții ȋși vor etala ȋncă o dată pe scena sibiană talentul, dedicația și perseverența ȋntr-un weekend plin de creații originale care vor oglindi atȃt pasiunea, cȃt și visele și speranțele tinereții”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Sibiu Dans Festival 2018 este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și co-finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, Consiliul Județean Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

*Pentru cei aflați departe de țară sau care nu vor fi ȋn Sibiu, spectacolele vor fi transmise live pe facebook.com/CasaStudentilorSibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org