Cea mai mare sărbatoare a multiculturalității revine la Muzeul ASTRA, în miez de iulie

În perioada 12-15 iulie 2018, Muzeul ASTRA din Sibiu organizează evenimentul ASTRA Multicultural! Ajuns la cea de-a III-a ediţie, în anul Centenarului ASTRA Multicultural pune în valoare patrimoniul cultural multietnic din România.

 

Timp de patru zile, la Muzeul ASTRA, cu toții vom avea muzică, dans, meșteșuguri, obiceiuri, mâncăruri tradiţionale, ateliere interactive și workshop-uri dinamice.

Va fi o adevărată SĂRBĂTOARE, promit organizatorii. Sute de sași, sârbi, maghiari, lipoveni, moldoveni, ardeleni, romi, olteni, tatari, aromani și ucrainieni vor fi aici cu tot ce au ei mai bun într-ale gătitului intr-un maraton gastronomic, dar și în dans, cântat și meșteșuguri tradiționale.

*Evenimentul este organizat sub egida Anului European al Patrimoniului

Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

ASTRA Multicultural, 12-15 iulie 2018

ASTRA. Uniți prin cultură

*BONUS! În weekend, odată cu acțiunile din eveniment, se va desfășura în paralel programul Satul din spatele frontului, finanțat prin Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, prin programul Centenar.

#EuropeForCulture Institutul National al Patrimoniului

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org