VEȘTI BUNE PENTRU MELOMANI: S-au pus în vânzare biletele pentru Sibiu Opera Festival. 21 de zile de SĂRBĂTOARE MUZICALĂ

 

Biletele pentru ediția a XVII-a a proiectului Sibiu Opera Festival pot fi achiziţionate începând de astăzi, 25 iulie 2018, online de pe site-ul www.kompostor.ro.

 

În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20, 30 sau 40 de lei. Cele 10 evenimente din proiect aduc la Sibiu un număr de peste 600 de artişti din ţară şi de peste hotare.

 

Ediţia a XVII-a a proiectului Sibiu Opera Festival se va desfăşura anul acesta în perioada 9 - 28 septembrie.

Așa cum anunță organizatorii evenimnetului, pe parcursul celor 21 de zile de festival, sunt programate spectacole de operă, concerte corale, vocal-simfonice, operă pentru copii. Nu lipsește din programul acestei ediții momentul de arii din opere în spații publice – ”Take an Opera Break” și nici concursul de canto ”Vox Artis”, ajuns la ediția X-a.

Important de știut, festivalul se va deschide cu o impresionantă Gală de Operă, avându-i ca invitați pe soprana Adela Zaharia, tenorul Mihai Urzicana și basul Bogdan Taloș. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro

Biletele s-au pus în vânzare începând de astăzi, 25 iulie 2018, şi pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.kompostor.ro Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5) se va deschide începând din 3 septembrie, de luni până joi, între orele 10,00-12,00 și 13,00-16,00. În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20, 30 sau 40 de lei. Se acordă reducere de 50 % pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org