ÎNCEPE! Ars HUNGARICA 2018

 

În perioada 10-18 noiembrie 2018 Asociația HÍD - Centrul Cultural Maghiar din Sibiu organizează o nouă ediție a festivalului Ars HUNGARICA la Sibiu.


Festivalul cultural maghiar este evenimentul care prezintă patrimoniul, tradiţiile, bogăţia culturii maghiare prin deschidere către publicul larg.

Potrivit anunțului făcut de organizatori, cele peste 30 evenimente, printre care prezentări gastronomice cu degustare, concerte de muzică clasică, jazz, pop, rock, spectacole de teatru și pentru copii, vernisaje de expoziţii, prezentări de cărţi, conferințe, bal tradițional, proiecții de filme oferă un excelent cadru de interacțiune pentru publicul vizitator, între artiști, invitați, și organizatori. Ars HUNGARICA este un festival multidisciplinar oferit tuturor categoriilor de vârstă! Deschiderea oficială a festivalului este programată pentru data de 10 noiembrie la Sala Thalia, orele 17.00. Spectacolul de Gală aduce pe scena sibiană invitați din România și Ungaria.

Programul serii:
• Deschiderea oficială a festivalului
• Spectacol – Corul de copii al Operei Maghiare din Cluj
• Pauză cu degustare de Produse Ungureşti
• Semnarea oficială a parteneriatului dintre două instituții culturale importante din România și Ungaria (EMKE și TEMIE)
• Musical: GODSPELL, Şcoala de muzică Vasutas - Pesti Broadway Stúdió Budapest prezintă piesa scrisă de Stephen Schwartz - John-Michael Tebelak - Gebora György
Prezentatori: Marosán Csaba și Molnos Iby.
Intrarea este gratuită.
 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org