PREMIERĂ! Teatrul de Balet prezintă: „Parlez moi d'amour"

 

Iubirea, se simte, se... trăiește în armonii muzicale și în pași de... dans! Teatrul de Balet Sibiu a prezentat o nouă PREMIERĂ duminică, 9 decembrie, începând cu ora 19, la Sala Thalia.

 

Parlez moi d'amour" este un spectacol realizat de coregraful francez Martin Chaix pe muzica unor interpreți legendari, precum Edith Piaf și Serge Gainsbourg și a unor compozitori clasici francezi care au scris istorie: Debussy și Ravel.

Demn de remarcat, coregrafia este compusă din mai multe pas-de-deux-uri și momente de grup și „vorbește” despre dragostea în diferite situații: pasională, pasiv-agresivă, sensibilă sau la prima vedere.

IMPORTANT: Pentru cei care nu au reușit să ajungă la premieră, spectacolul va fi jucat și în data de 16 decembrie, începând cu ora 19, tot la Sala Thalia.

*Biletele pot fi achiziționate online de pe kompostor.ro sau de la punctul de vânzare situat în Piața Mare, în incinta Centrului de Informare Turistică din clădirea Primăriei Sibiu. Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org