DEMN DE APRECIAT: Program zilnic de film documentar pentru elevii și profesorii sibieni

 

După cum se cunoaște, Astra Film Junior Sibiu a avut un public record în 2018.

 

Ei bine, din 2019 elevii și profesorii sibieni sau cei care vizitează în excursii școlare Sibiul au șansa de a viziona zilnic, de luni până vineri, între orele 13:00 – 16:00, pe marele ecran, filme de nonficțiune din ediția Astra Film Junior 2018 sau din edițiile precedente. În cazul în care au ratat unele producții din festival sau doresc să revadă filmele preferate, tinerii sunt invitați la Astra Film Cinema (Piața Mică, 11, Sibiu), unde se vor putea programa pentru proiecții consultând catalogul AFJ 2018.

Astra Film Junior reprezintă generoasa platformă dedicată educației tinerilor prin intermediul filmului de nonficțiune, un festival-în-festival preocupat de formarea generației următoare de cinefili și realizatori de film documentar.

Demn de știut, de-a lungul celor 10 ani, Astra Film Junior a explorat rolul educativ al filmului și a avut parte de o creștere exponențială, un număr record de peste 25.000 de tineri participând anul trecut la proiecțiile Astra Film.

Making of-ul unuia dntre cele mai de succes evenimente culturale ale Sibiului: https://bit.ly/2WZA9es

 

Ne bucurăm de interesul copleșitor pe care tinerii îl arată evenimentelor Astra Film Junior, la 10 ani de când a fost lansat, și invităm elevii și profesorii să ni se alăture de luni până vineri în fața marelui ecran de la Astra Film, la un program conceput special pentru ei în care vor putea alege filmele ce vor fi proiectate”, spune Dumitru Budrala.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org