În mai, articolele SibiuNews au fost afișate (citite) de 152.186 de ori

48.056 de cititorii unici din România a avut SibiuNews pe parcursul lunii mai. Lor li s-au adăugat 5.144 de cititori unici din Germania, 1.834 din SUA, 1.257 din Franța, 1.031 din Italia, 982 din Spania, 719 din Marea Britanie, 421 din Irlanda, 328 din Austria, 286 din Norvegia, 256 din Canada etc.

De asemenea, potrivit statisticilor evidențiate de Trafic.ro, au fost numeroși cititori unici din zeci de țări, precum Suedia, Norvegia, Danemarca, Luxemburg, Federația Rusă, Noua Zeelandă, Emiratele Arabe Unite, Pakistan, Coreea de Sud, Afganistan, Croația, Brazilia, Qatar, Portugalia, Mexic, Insulele Cayman, Japonia, indonezia, Kenya, Guatemala, Cuba, Kuwait, Islanda, Nepal, Fâșia Gaza, Insulele Maldive și chiar din Ghana și Senegal.

Pe parcursul lunii mai, articolele SibiuNews au fost afișate (citite) de nu mai puțin de 152.186 de ori.

Simplu. Pentru că noi, echipa SibiuNews, credem în puterea cuvântului, în necesitatea informării corecte, pentru a putea fi conectați la realitate, la… comunitate. Iar noi suntem aici pentru că facem din jurnalism un modus vivendi, pentru că ne imlicăm, pentru că azi, acum, pentru mâine și pentru totdeauna este necesar să promovăm valorile naționale, cultura și faptele bune. Suntem aici să aducem informații corecte și prompte, să arătăm binele și răul, să ne implicăm în societate în numele Binelui.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org