STATISTICI CARE SPUN MULTE: SibiuNews a cucerit ZECI DE MII de cititori unici în ianuarie. Articolele, afișate de peste 116.000 de ori

Ianuarie: peste 50.000 de vizitatori unici și 116.877 de afișări ale articolelor SIBIUNEWS (sursa trafic.ro).

 

Dincolo de statisticile care, firește ne bucură și ne motivează, asta înseamn ă profesionalism, dedicație, și sute de ore de muncă, lucru zi/lumină, implicare, atenție… Și, mai presus de orice, conștientizarea rolului jurnalistului . Într-o lume, într-o vreme când lumea are nevoie de informație, de echilibru, de reîntoarcerea la valorile culturale.

Sigur, suntem mulțumiți d e ceea ce am realizat și de faptul că, zi de zi, cuvântul nostru, rodul muncii SibiuNews ajunge la mii, la zeci de mii de cititori, din România până în Montreal, din olanda pînă în Mauritius și Coreea de Sud, din Afganistan până în Livigno (Italia), din Montevideo (Uruguay) până în Japonia sau în Cehia.

Așadar, am început anul în forță. Suntem aici pentru voi toți, pentru sibieni, pentru ardeleni, pentru români de aici și de oriunde, pentru cititorii de pe toate meridianele care, pe parcurs, ne-au făcut onoarea de a ne deveni nu doar cititori fideli, dar și prieteni.

Vă mulțumim!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org