Ministrul Petre Daea, venit prin părțile Sibiului să promoveze oaia, o primit CEA MAI FAINĂ LECȚIE, că sibienii și oaia... De ce?! D-aia!

Acasă la familia Șandru în comuna Sadu, (județul Sibiu), care deține un darac de prelucrarea lânii.

 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea o venit p-aici pe la noi să ne spună de oaie, de mioriță, de pus osul al treabă, numa' că s-or cam inversat rolurile... că pe la noi îs de cându-i pământul oameni faini și cu capul pe umeri, care știu a face din trudă trai bun, cu rost și nu s-abat cu una cu două de la elgea muncii lor. Și uite cum o stat uimit și încântat domn ministru de ce lucru fain iese aici la o familie de gospodari din Sadu, de le merg la toți mâinile și mintea ca să facă treabă tocmai cu... lâna de oaie!!! Că prin partea locului, cum îi codru frate cu românul, apoi oaia-i surata!

 

*Imagini postate de Ministrul Agriculturii Petre Daea, dar și de primarul din Sadu- Valentin Ivan, în urma vizitei de azi. No, că doar tot Mărginimea-i fruntea!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org