Se anunță vreme de sărbătoare și belșug! Au început pregătirile pentru cea de-a șasea ediție a Zilei Recoltei la Tîrnava

Așa-i la loc cu gospodari, că pe la noi îs oameni faini!!! Locuitorii Comunei Tîrnava vor marca la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a șasea ediție a Zilei Recoltei. Cu această ocazie, gospodinele îşi vor putea umple cămările cu produse comercializate la preţ de producător.

 

Potrivit anunțului din partea organizatorilor, programul evenimentului este presărat cu activităţi pentru toate gusturile. De la expoziţii de animale și produse tradiționale, până la concursuri de toamnă, cel mai așteptat fiind în fiecare an "Ceaunul Tîrnavei", unde cei mai pricepuți bucătari se vor întrece la pregătirea celui mai bun ceaun.

Un alt concurs așteptat de către localnici este “Cel mai bun vin din Tîrnava”, însă nu vor lipsi standurile cu legume şi fructe ale producătorilor locali sau din judeţ, dar nici programul artistic care va fi susţinut de interpreţi precum: Alin & Natalia Matyas, Costel Popa, Ina Ioana Todoran sau Ansamblul folcloric "Vânători - Târnava" din Târgu Mureș.

Ziua se va încheia cu tradiționalul foc de tabără, la care sunt așteptați cât mai mulți localnici.

 

"Ne bucurăm din nou de roadele pământului și îi apreciem pe cei mai harnici locuitori ai comunei prin munca depusă pe parcursul anului 2018. Îi invităm și așteptăm alături de noi pe toți cei care doresc să marcheze această sărbătoare și în același timp să se bucure de un frumos program artistic, dedicat celor de 100 de ani de la Marea Unire", a declarat Daniel Dăbăcan,, din partea Departamentului Comunicare.

 

Programul Zilei Recoltei / Duminică, 14 octombrie 2018:

Ora 10:00 - Expoziție de animale și produse tradiționale

- START  “CEAUNUL TÎRNAVEI”

Ora 13:00 – Deschiderea oficială

Ora 14:00 – Concursuri de toamnă

Lucrări tematice de toamnă – Liceul Tehnologic “Stănescu Valerian”

Concursul  “Cel mai bun vin din Tîrnava”

Ora 16:00 – Muzică populară – Costel Popa

Ora 17:00 – Muzică populară – Alin & Natalia Matyas

Ora 18:00 – Ansamblul folcloric "Vânători - Târnava" - din Târgu Mureș

Ora 19:00 – Muzică populară –  Ina Ioana Todoran

Ora 20:00 – Foc de tabără

Ora 22:00 – Închiderea evenimentului

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org