SĂ-ȘI PUNĂ... MINȚILE LA CONTRIBUȚIE! Elitele Șelimbărului, invitate să colaboreze la Strategia de dezvoltare a localității

Administrația locală din Șelimbăr are o inițiativă faină: anume, și-a propus crearea unei comisii de șelimbăreni, care să lucreze alături de specialiști din cadrul primăriei la elaborarea unei strategii de dezvoltare a localității pe următorii 10 ani.

 

”Noi, ca primari, ca aleși locali, nu cred că avem întotdeauna background-ul celor care activează și performează în mediul privat. Sunt foarte mulți oameni de afaceri care au dezvoltat afaceri de succes în Șelimbăr, sunt numeroși profesioniști, economiști, ingineri, reprezentanți importanți din mediul academic de care sunt sigur că se pot alătura administrației locale, pentru a face o strategie de dezvoltare a localității pe termen lung”, a declarat primarul Marius Grecu.

Concret, intenția primarului este de a construi o echipă care să lucreze la strategia Șelimbărului până în 2030.

”Vrem să formăm împreună cu elitele din Șelimbăr un colectiv de lucru care să elaboreze strategia de dezvoltare a comunei pe următorii zece ani. Acest document îl vom propune Consiliului Local, iar dacă acesta îl adoptă să avem o bază temeinică de dezvoltare pe următorii 10 ani, indiferent de cine va ocupa funcția de primar sau de ce partid politic va avea majoritatea în Consiliul Local”, a mai precizat, entuziast, Marius Grecu.

 

 

Foto: primariaselimbar.ro

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org