VOR DEZVOLTARE CU ORICE PREȚ. ȘI NU PE VORBE! Șelimbăr, Șura Mică, Șura Mare și Roșia se unesc în ADI „Zona Metropolitană”

Primarii comunelor Șelimbăr (Marius Grecu), Șura Mică (Valentin Riștea), Șura Mare (Cornel Liviu Marin) și Roșia (Ioan David) au început demersurile pentru realizarea unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară (ADI), prin care să dezvolte proiecte comune.

 

Demn de știut, pentru început, aceste localități vor să dezvolte împreună un sistem de transport în comun, o poliție locală care să aibă arie de responsabilitate în cele patru localități, dar și să atragă fonduri europene prin proiecte comune care să își găsească materializarea în timp util.

Suntem patru administrații locale care am decis constituirea ADI „Zona Metropolitană”, însă invitația rămâne deschisă și pentru celelalte localități din jurul Municipiului Sibiu. Noi credem că este nevoie de o zonă metropolitană și am decis să ne rezolvăm problemele asociindu-ne între noi, atâția cât considerăm utilă această construcție”, declară cu hotărâre, dar și cu optimism, primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Sursa foto: primariaselimbar.ro

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org