NE luăm LA REVEDERE de la FITS, dar stați așa: ÎNCEPE TIFF!!!

Asociația Festivalul Internațional de Film Transilvania vă invită în perioada 21 – 25 iunie la cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Timp de cinci zile veți putea urmări peste 40 de filme în patru locații permanente: Piața Mare, Teatrul Gong, Sala Astra Film din Piața Mică și Sala Thalia, precum și trei evenimente speciale în alte locații: la Palatul de Vară Brukenthal din Avrig, la barajul de la Gura Râului și pe scena de pe lacul Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

 

Proiecțiile din Piața Mare vor începe zilnic la ora 22.00, accesul publicului fiind liber. La Teatrul Gong veți putea urmări în fiecare zi trei filme, de la ora 18, 20 și 22, iar la Sala Astra Film de la orele 17.30, 19.30 și 21.30.

Totodată, Sala Thalia vă propune câte două proiecții în zilele de 23, 24 și 25 iunie, de la orele 17.30 și 20.15. În aceleași zile, cei mici au propriul lor festival de film.

Așa cum anunță, entuziaști, organizatorii evenimnetului, programul EducaTIFF va aduce în ultimele trei zile de festival proiecții speciale dedicate exclusiv celor mici, cu intrarea liberă, în limita locurilor disponibile. Filmele încep în fiecare zi la ora 11 și pot fi vizionate la Sala Astra Film din Piața Mică.

 

***Biletele pentru filme pot fi achiziționate de la Info Point-ul din Piața Mare, zilnic între orele 10-22 și în fiecare spațiu de proiecție.

TIFF Sibiu 2017 este organizat cu sprijinul Ministerului Culturii, CNC și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017. Mai multe detalii despre acesta puteţi găsi pe: http://tiffsibiu.ro/

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org