CUMPLIT! PREOT acuzat că s-a masturbat în timpul orelor, în fața elevilor. S-a întâmplat la un liceu din Copșa Mică

După celebrul și în egală măsură abominabilul caz al polițistului din capital acuzat de pedofilie, un nou caz zguduitor, trist și... de neiertat ne face din nou să sărim în sus de furie și scârbă. De data asta, însă, e cu atât mai grav cu câ este vorba de un slujitor al Domnului. Mai exact, este vorba de acuzații extrem de grave la un liceu din localitatea sibiană Copșa Mică. Se pare că un profesor de religie, care este și preot, e acuzat de părinții unei eleve că s-a masturbat la școală, chiar în timpul unei ore.

 

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat că a început o anchetă şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat. În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului, citat de Agerpres. "Noi facem ancheta. Am primit azi de la Minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput", a precizat ÎPS Laurenţiu Streza. Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament. 

„Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atentă la ce s-a întâmplat. O colegă a filmat și când au ieșit în pauză, a trimis la câteva colege filmarea. Eu i-am controlat telefonul și am văzut filmarea. Sunt pregătită să pun o plângere. Am fost sunată de doamna dirigintă și a zis să lăsăm așa și să nu spunem nimic”, a declarat mama unei eleve, la Antena 3.

„În urma apariției imaginilor în media, ne-am sesizat din oficiu și, împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș, am declanșat cercetări privind circumstanțele producerii incidentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită. Între timp, mama uneia dintre eleve a depus plângere înregistrată la nivelul Poliței Orașului Copșa Mică”, precizeză purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

***Ce face în acest caz DGASPC Sibiu: “Având în vedere materialele apărute în mass-media cu privire la preotul acuzat că s-ar fi masturbat în fața elevilor de la un liceu din localitatea Copșa Mică, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu s-a autosesizat, urmând să verifice dacă minorii care au asistat la incident au fost afectați emoțional, și dacă se impune includerea acestora într-un program de consiliere”.

N.R. Se pare că persoana acuzată de acest grav incident este preot în municipiul  Mediaș.

La rândul nostru, sperăm ca cercetările minuțioase să scoată la iveală adevărul și, de asemenea, să... nu mai avem parte de asemenea întâmplări...

 

sursa foto: Evz.ro

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org