Pe 9 mai 2019, la Sibiu vor fi aproximativ 800 de jurnaliști din lumea întreagă și nu mai puțin de 27 de șefi de stat. Ce s-a discutat azi la PRIMĂRIE?

Întâlnirile de lucru pentru organizarea Summit-ului UE din 2019 la Sibiu continuă. Spre exemplu, Primarul Astrid Fodor a primit miercuri, 7 februarie, la sediul Primăriei Sibiu, vizita unei delegații din Ministerul Afacerilor Externe condusă de doamna Doris Mircea, directorul general al Serviciului Comunicare și Promovare, împreună cu o echipă a TVR, broadcaster-ul oficial al programului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în 2019.

 

"Am reafirmat întreaga disponibilitate a Primăriei Sibiu de a contribui la organizarea acestui eveniment de importanță maximă pentru România. Ne întâlnim des și comunicăm bine cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și suntem cu toții conștienți de responsabilitatea mare pe care o avem pentru ca acest eveniment să se desfășoare în cele mai bune condiții", a declarat, în urma discuțiilor cu distinșii oaspeți, Astrid Fodor.

Temele abordate în întâlnire s-au referit în mod special, la partea de comunicare a evenimentului și la transmisiunea TV a momentelor Summit-ului. S-a discutat, însă, și despre amenajările necesare pentru cele câteva sute de jurnaliști care vor sosi în oraș cu această ocazie.

După întâlnirea de lucru cu primarul Astrid Fodor, delegația a studiat locațiile de desfășurare a Summit-ului pentru stabilirea detaliilor logistice.

Reamintim faptul că în 9 mai 2019 va avea loc la Sibiu un Summit al Uniunii Europene, eveniment, evident, la cel mai înalt nivel, care va reuni în municipiul de pe malurile Cibinului, nu mai puțin de 27 de șefi de stat ai țărilor europene, 36 de delegații oficiale, 400 de invitați de rang înalt și aproximativ 800 de jurnaliști.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org