ÎȚI PLAC COPIII? VREI SĂ FACI CEVA FAIN PENRU EI? SE FAC ÎNSCRIERI PENTRU FORMARE DE ANIMATORI PENTRU CENTRE DE VACANȚĂ

Dacă îți plac copiii și vrei să faci un lucru util pentru ei, dacă ști cât de importante sunt activitățile extrașcolare și modurile în care alegem să-i educăm, atunci... IMPLICĂ-TE! Asociaţia de prietenie "Ille et Vilaine - Sibiu" face înscrieri pentru Formarea profesională autorizată de Animatori de centre de vacanţă. Ea se va desfăşura timp de 3 week-end-uri si va avea loc la Casa Ille et Vilaine, str. Konrad Haas, nr. 14, Sibiu.

 

Meseria de Animator de centre de vacanţă este o meserie relativ nouă în România, dar... din ce în ce mai căutată : în locurile de joacă, centrele pentru copii, tabere de vacanţă, sau în cadrul animării copiilor la aniversări şi petreceri.

Animatorul de centre de vacanţă este profesionistul care acompaniază copii în activităţile de timp liber : jocuri diferite (de societate, de interior, de exterior), activităţi manuale, drumeţii, vizite la obiective istorice şi turistice etc. El facilitează relaţiile între membrii grupului, suscită interesul, dezvoltă imaginaţia şi creativitatea copilului şi încearcă să-l facă să cunoască lumea în ritmul său. Animatorul este cel care, în primul rând asigură securitatea participanţilor şi cel care iniţiază şi gestionează activitățile.

Condiţii de înscriere: - minimum 16 ani

*La sfârşitul formării se eliberează un Certificat de absolvire recunoscut pe plan naţional şi internaţional.

Înscrieri şi informaţii suplimentare :

Florentina Chidu, Coordonatoare programe şi Formatoare de Animatori de centre de vacanţă

Casa Ille et Vilaine, str. Konrad Haas, nr. 14, Sibiu

Telefon: 0729.015.823; Email: florenbia@yahoo.fr

 

foto: Asociatia de prietenie Ille et Vilaine Sibiu

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org