CONFLICT LA ȘCOALĂ. INJURII ȘI GESTURI URÂTE LA ADRESA DIN PARTEA UNUI BĂRBAT LA ADRESA UNOR CADRE DIDACTICE. Printre persoanele jignite și un director de școală!

 

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 12.30, directorul Școlii Generale din localitatea Roșia a sesizat polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr despre faptul că, la Școala Generală din Cornățel, unitate de învățământ subordonată, pe fondul unui conflict spontan între două cadre didactice, învățătoare, fratele uneia dintre ele a bruscat una dintre femei și i-a adresat injurii.

După conflict, cele trei persoane implicate s-au deplasat la Școala Generală Roșia, unde bărbatul a continuat să adreseze injurii directorului unității de învățământ și altor persoane prezente.

Ca urmare, în acest moment, la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, sunt înregistrate două plângeri, una din partea persoanei agresate și una din partea directorului unității, ambele îndreptate împotriva bărbatului în cauză.

Așa cum am aflat d ela purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările continuând sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org