ATENȚIE! Lucrări de igienizare a rezervoarelor la Uzina de apă „Dumbrava” Sibiu, cu posibile scăderi de presiune

 

”Apă Canal” SA Sibiu anunţă că în perioada 21 – 25 mai a.c., se vor efectua spălări şi igienizări a două rezervoare compensatoare de la Uzina de apă „Dumbrava” din Sibiu. Lucrările au ca scop asigurarea calităţii apei şi sunt executate conform graficelor impuse de legislaţia din domeniu.

 

Potrivit informațiilor din partea companiei, pe durata lucrărilor, ce vor debuta luni, 21 mai, ora 13,oo, sunt posibile scăderi de presiune pentru consumatorii din cartierele Ştrand, Turnişor, Terezian, Gara Mică, Lazaret, Lupeni, Reşiţa, Guşteriţa, Zona Industrială Vest, Zona Industrială Est, Piaţa Gării, Oraşul de Jos şi Drumul Ocnei. Consumatorii din zonele menţionate sunt rugaţi să utilizeze apa cu economie.

Pentru suplimentarea aportului de apă în zonele afectate, „Apă Canal” va face manevrele necesare pe reţelele adiacente, însă un consum ridicat poate duce la scăderea presiunii în perioadele cu vârfuri de consum.

Lucrările se vor încheia vineri, 25 mai a.c., când, începând cu orele 10,oo, furnizarea apei se va face la parametrii optimi.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, Telverde. 08008.202.202.

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org