SĂRBĂTOARE STUDENȚEASCĂ, MIERCURI, ÎN PIAȚA MARE!

O nouă generație de studenți ai universităților din Sibiu va cânta GAUDEAMUS în Piața Mare. Se va întâmpla miercuri, 23 mai, pentru a celebra cei mai frumoși ani, anii de studenție, de studiu, examene, încercări și emoții...

 

Urmând o frumoasă tradiție înstăpânită la noi de ani buni, studenții vor fi sărbătoriți în Piața Mare a Sibiului, într-o nouă ediție a Gaudeamus – sărbătoarea absolvenților.

Evenimentul este programat pentru miercuri, 23 mai, de la orele 1700, fiind așteptați să participe cei peste 2000 de absolvenți ai diferitelor facultăți. Va fi sărbătoare, emoție, sublim, cîtec, și cuvinte rostite cu inimile deschise către lume, cu dorul și dragul de a face primul pas în cariera aleasă, pregătită minuțios în anii studenției. Vor fi acolo, nu doar ei, absolvenții, ci și părinții, cardele didactice, pritenii și miile de... fotografii ce-or să rămână amintiri..., dar și autoritățile locale sibiene.

Evenimentul din Piața Mare va cuprinde parada universităților și ceremonia de absolvire a studiilor universitare.

*Demn de știut, Universitatea „Lucian Blaga“ are, în prezent, în componență 9 facultăți, peste 14.000 de studenți. 23 centre de cercetare, 2000 de locuri de cazare, 920 locuri la cantină, 83 de programe de licență și 120 programe de master.

Haideți cu toții să îi sărbătorim pe absolvenți, să îi aplaudăm și să îi încurajăm în noile etape ale vieții!

 

 

Foto: Cosmin Roman, Mediafax

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org