#Eliberare 


Sibiul cu oameni frumoși! Așa-i la noi...

 

Dovada?! VESTEA faină primită de la Prietenii Berzelor din Cristian: „Este momentul pe care îl așteptăm în fiecare an. Cel pentru care muncim luni şi uneori ani de zile. Este promisiunea făcută fiecărei bărzuțe ce ajunge la noi. Că într-o zi își vor întinde aripile și vor zbura din nou. Ieri a fost acea zi specială pentru 23 de berze. Unele au ajuns la noi electrocutate, altele cu fracturi la nivelul aripilor sau picioarelor. Unele au fost prea mici, în toamna anului trecut, pentru o călătorie atât de mare cum este migrația. Însă ieri toate acestea au rămas în urmă și tot ce a contat a fost ZBORUL. Și atât de frumos au zburat bărzuțele noastre”

Așa au scris pe contul lor de socializare minunații oameni care s-u pus în slujba berzelor la Cristian, într-un act de omenie cât o mare lecție de viață.

*Am aflat că, în curând,vor mai fi elibrați cel puțin 16 din cei 18 pui de barză aflați acum în grija Prietenilor berzelor. Puiuții sunt îngrijiți cu... dragoste și idei care mai de care mai faine și acum au început exerciții serioas epentru a se întrema și pentru a-și putea relua viața în sălbăticie.

Foto: Rainer Murany

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org