Aproape TOT BRAȘOVUL o-ncăput în MUZEUL ASTRA...

S-a vorbit marți, în conferința de presă de la CNM ASTRA, despre mai multe subiecte. Despre evenimentele din perioada imediat următoare, în mod special, pentru că aici, la Muzeul ASTRA, nimeni n-are hodină și loc de inspirație cât istoria și tradiția la un loc. Și, uite-așa, se face că, de la începutul anului, aproximativ 225.000 de vizitatori (aproape cât populația municipiului Brașov!).

Este o cifră impresionantă. Și, ținând seamă că urmează noi evenimente și sărbători de anvergură, devenite TRADIȚIE în acest loc-izvor nesecat de cultură, până la finele anului este posibil ca numărul vzitatorilor să depășească pragul de 500.000. de ce nu?!

Sigur, nu aritmetica aceasta trebuie să reprezinte o competiție în sine, exclusiv de dragul cifrelor, dar ea, până la urmă, ne grăiește despre relația muzeului cu comunitatea, despre felul în care specialiștii de aici pun temelie educației prin cultură și tradiții, prin pagini de istorie reînviate și trăite dincolo de fila manualului (pe care, din păcate tot mai puțini îl deschid...).

Da cifrele acestea contează, ne bucură, ne onorează. Iar echipa CNM ASTRA, în ansamblul său, merită felicitări!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org