COSMIN BUTUZA, secretar de stat în Ministerului Tineretului și Sportului: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”. VIDEO!

Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului a spus „tricoaiele” în loc de „tricourile”, în cadrul unui eveniment oficial. Din nefericire, încă un personaj care pune o pată neagră pe GUVERN, confirmând, dacă mai era nevoie, că prea adesea ajung în funcții înalte persoane care, din neștiință sau ignoranță, batjocoresc limba română și chiar funcțiile sau instituțiile pe care le reprezintă.

 

Potrivit digi24.ro, gafa a fost făcută într-o conferință de presă organizată la Federația de Șah.

„Avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”, este declarația făcută de Cosmin Butuza (reprezentant al Guvernului!, Al doile din stânga imaginii).

 

Șocați, de-a dreptul, de GAFA URIAȘĂ, IMPARDONABILĂ a oficialului, jurnaliștii de la pressone.ro au postat pe pagina lor de Facebook înregistrarea cu declarația năucitoare!

VIDEO: https://pressone.ro/un-centenar-de-slugarnicie-ministrul-sportului-premiat-inaintea-unor-campioni-europeni/

 

 

foto: pressone.ro

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org