MAI AȘTEPTĂM, ÎNCĂ, REACȚIA PRIMĂRIEI SIBIU! ESTE DE NEACCEPTAT FLAGELUL MÂZGĂLELILOR CARE ATACĂ ORAȘUL-CETATE!

 

SIBIU. Un oraș multi-secular. Iubit, admirat de ai lui și de mii de turiști din toată lumea, anual...

 

Vă scriu aceste rânduri în speranța unei reacții prompte, urgente, chiar, pentru că am cosntata cu tristețe în ultima vreme că mâzgălirea aiurea a zidurilor istorice din oraș dar și a diverselor clădiri, mai noi sau mai vechi, capătă accentele unui flagel dureros.

Am scris în numeroase rânduri pe SibiuNews.net despre aceste aspecte și... am colecționat imagini care vorbesc de la sine.

Sibiul MERITĂ să rămână FRUMOS, ISTORIC, FERMECĂTOR. SIBIUL MERITĂ SĂ FIE VINDECAT. Sigur, asta presupune acțiune, presupune consecvență, presupune acțiuni care nu doar să identifice pe cei care mâzgălesc Sibiul, dar și care să VINDECE, să CUREȚE ORAȘUL, astfel încât să nu fie DISTRUS...

Pentru că în calitate de jurnalist și de om RESPECT și IUBESC Sibiul, pentru că am încredere în reacția și atitudinea administrației locale, VĂ ROG SĂ ACȚIONAȚI PÂNĂ NU ESTE PREA TÂRZIU.

Acesta este mesajul pe care l-am trimis Primăriei Sibiu în cursul zilei de luni, 9 iulie a.c. De altfel, la momentul cu pricina, am scris și v-am informat! De atunci a trecut aproape... o lună! (http://www.sibiunews.net/articole/21-special/19569-semnal-de-alarma-salvati-sibiul.html)

Nu a fost, însă, singurul articol pe tema mizeriilor care au pus stăpânire pe... prea multe ziduri și clădiri din Sibiu!

Cert este că, din păcate, memoriul nostru (însoțit de mai multe fotografii) a rămas FĂRĂ RĂSPUNS. Nici măcar nu am primit vreo confirmare că s-a primit, că... se va avea în vedere. NIMIC DE GENUL ĂSTA. PĂCAT!
Noi doar am încercat și... VOM ÎNCERCA PÂNĂ CÂND... NU DOAR VOM PRIMI RĂSPUNS CI VOM VEDEA CĂ AUTORITĂȚILE TREC LA FAPTE PENTRU A ERADICA ACEST FENOMEN, ACEST FLAGEL CARE UCIDE, PUR ȘI SIMPLU, CLĂDIRI ISTORICE ȘI NU NUMAI, ȘI..., PRIN URMARE, ADUCE UN AFRONT FARMECULUI MULTISECULAR AL SIBIULUI!

SPERĂM, TOTUȘI, CĂ PÂNĂ LA URMĂ, AUTORITĂȚILE VOR REACȚIONA!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org