TRAGEDIE LA SCOREIU: Trei muncitori tineri care lucrau la amenajarea unui ștrand înghițiți de un mal de pământ. Numai două dintre victime au supraviețuit!

INCIDENT MORTAL la Scoreiu- județul Sibiu: malul unui ștrand aflat în proces de amenajare a cedat și... s-a surpat în cursul zilei de joi. Inițial, s-a anunțat că două persoane au fost surprinse sub dărâmături, după cum a confirmat ISU Sibiu. Ulterior, a fost găsită și o a treia victimă, DECEDATĂ.

 

“Malul unui ștrand în construcție din Scoreiu s-a  surpat și ca urmare au rezultat două victime. Una a fost scoasă, cealaltă este prinsă de malul surpat. Se intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ, dar și cu echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig”, a declarat, inițial, Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit sursei, pentru scoaterea celeilalte victime s-a intervinit cu două buldoexcavatoare și mijloace de intervenție specifice din dotarea containerului multirisc.

De fapt, au fost... 3 victime, dintre care una blocată sub dărâmături

Potrivit ISU Sibiu, la un moment dat, după eforturi considerabile, două dintre victime au fost scoase din zona distruză de incident, cele două persoane fiind conștiente.

”Una dintre victime a fost scoasă, este conștientă și primește îngrijiri medicale de urgență de la echipajul SMURD cu medic; o altă victimă prezintă traumatisme la membrele inferioare, iar a treia victimă a fost prinsa de malul surpat”, a precizat, la momentul respectiv, Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

PRECIZARE: Cei doi scoși de sub malul prăbușit au 24 și, respectiv 29 de ani și erau angajați pentru a amenaja strandul cu pricina.  Cel dintâi a fost diagnosticat cu traumatism toracic și costal.

La ora 20.00, salvatorii au găsit, în sfârșit, și pe cel de-al treilea bărbat surprins sub pământ. Potrivit unui anunț al ISU, pentru această persoană, accidentul a fost FATAL, echipele ISU nemaiputâînd decât să constate DECESUL.

 

 

Sursa foto: b1.ro

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org