VOCE DE AUR: Soprana Laura Bretan cântă duminică la Căminul Cultural din comuna sibiană Roșia

Duminică, 23 septembrie, începând cu ora 10, la Căminul Cultural din comuna sibiană Roșia, are loc un eveniment deosebit pentru localnici și pentru toți sibienii care doresc să trăiască momente înălțătoare, dăruite de tânăra soprană Laura Bretan.

Hărăzită cu o voce de înger, Laura Bretan, a fost îndrăgită și răsplătită în cadrul emisiunii de televiziune Românii au talent, fiind cunoscută pentru calitățile ei vocale și interpretative și în Statele Unite ale Americii, unde s-a născut și unde trăiește cu familia sa care a susținut-o să studieze pianul și canto.

Pe meleaguri sibiene, Laura Bretan va încânta publicul  cu melodii atât în limba română, cât și în engleză și ebraică. Recitalul ei va fi precedat de prestația muzicală a fanfarei BBBS Band, căreia i se va alătura o fanfară mai mică, formată din elevi iubitori de muzică din localitea Roșia.

Este impresionant și... de lăudat astfel de inițiative care aduc cultura și aura unor evenimente ieșite din tipar în satele sibiene.

Programul muzical va fi completată cu un mesaj transmis de profesorul Ioan Panican, președintele Forumului Civic Creștin.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org