Cum ar fi să mergi sus, la cabana Negoiu și să-ți îmbuni vremea cu o carte bună?! Aflați și puneți umărul și... pasul la o inițiativă de NOTA 10!

Toamna-i aici și... așa-i că ne-am dori să admirăm pădurea plină de culoare, să mâncăm o ciorbă caldă la o cabană și... să citim o carte bună? Acum se poate! Oamenii faini cu idei de nota 10 de la Biblioteca Județeană ASTRA, împreună cu alți colegi din bibliotecile din Brașov și Argeș s-au gândit și... duc cărți în trei cabane montane toamna asta!

 

Hai sus, sus pe creste, să te bucuri de Carpații noștri dragi, de căldura blândă a cabanelor și de o carte, dusă acolo chiar cu ajutorul tău! Mergem împreună la Cabana Cuca în weekend-ul 20/21 octombrie, pentru a duce cărțile și a amenaja colțul de lectură.Hai cu noi, adu-ți și prietenii iubitori de munte și carte și luați parte la o aventură plină de voie bună, îndeamnă inițiatorii generosului proiect.

Prin proiectul 'EduCaB în Munți', organizatorii doresc să creeze colțuri de lectură în cât mai multe cabane din Carpați. Prin intermediul Romania Educab și cu sprijinul National Geographic Magazine RomaniaDecât o RevistăEditura Polirom și Descopera Himalaya precum și al Bibliotecilor Județene: Biblioteca Astra SibiuBiblioteca Judeteana George Barițiu Brașov și Biblioteca Județeana Argeș "Dinicu Golescu", se lansează proiectul în 3 cabane toamna asta: Negoiu, Cuca și Mălăiești.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org