HAM LUAT PREMIU!!! Câinele de căutare-salvare Leban din cadrul ISU Sibiu s-a clasat pe LOCUL I la campionatul de dresaj al MAI

Asta nu-i o poveste cu un cățel. ASTA E DESPRE UN... EROU!

În perioada 01 – 05.10.2018, câinele Leban împreună cu conducătorul său, plt.adj.șef Andrei Constantin din cadrul ISU Sibiu au participat la “Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne”, eveniment aflat la ediția a XIV-lea. Echipajul sibian a obținut onorantul Loc I la categoria Câini de căutare-salvare în mediu urban. Așa cum aflăm de la ISU Sibiu, aceasta este cea de-a treia ediție a campionatului la care participă câinele de căutare-salvare Leban, la primele două ediții clasându-se pe locul al II-lea.

Pe parcursul celor 10 ani de viață, câinele Leban, credincios și neostenit și, firește extrem d ecurajos, a fost alături de pompierii sibieni în diferite intervenții pentru căutarea unor persoane dispărute sau aflate în situații de risc. De asemenea, patrupedul efectuează permanent antrenamente și participă la programele de pregătire, împreună cu echipajele de intervenție ale ISU Sibiu, sub coordonarea plt.adj.șef Andrei Constantin. De fiecare dată și-a îndeplinit cu conștiinciozitate misiunea încredințată.

Dincolo de performanță, pentru pompierii de la ISU Sibiu, Leban este un suflet nobil și un adevărat camarad, care le-a umplut inima de mândrie și încântare. Chiar dacă vârsta și starea lui de sănătate ne anunță faptul că se apropie momentul retragerii din activitate, pompierii nu îl vor uita și-i vor purta aceeași grijă, bucurându-ne atât cât este posibil de compania lui.

FELICITĂRI ȘI RESPECT!!!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org