Specialiștii din industria alimentară se întâlnesc la INGREDIENTS SHOW

  • ·        
  • Evenimentul B2B aflat la cea de-a doua ediție este singurul dedicat ingredientelor

În perioada 11 – 12 octombrie, RO.aliment organizează cea de-a doua ediție a singurului eveniment B2B dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor din industria alimentară românească, INGREDIENTS SHOW. Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada din Sibiu și beneficiază de suportul APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, INCDBA – IBA București, ROMPAN și APAR.

Așa cum anunță organizatorii, la eveniment vor participa procesatori din industria alimentară care vor lua contact cu cele mai noi informații în materie de ingrediente alimentare, produse inovatoare, rețete, noi tehnologii, tendințe de consum și evoluții comerciale ce influențează astăzi industria prelucrătoare a produselor alimentare.

INGREDIENTS SHOW va fi structurat în cinci părți din care două ședințe plenare și trei workshop-uri. INVITATUL SPECIAL este avocatul CESARE VARALLO, specializat în legi europene și internaționale referitoare la fraude alimentare și Vice Președinte – Business and Regulatory Affairs EU – INSCATECH. Vor fi prezenți peste 200 de specialiști din industria alimentară, evenimentul conturându-se ca o platformă interactivă în care vor fi prezentate ultimele noutăți despre ingredientele disponibile pentru piața românească, tendințe de consum și evoluții comerciale ce influențează astăzi industria procesatoare din România și din Sud-Estul Europei.

Subiectele prezentărilor vor fi despre: proteine, grăsimi, glucide, aditivi, enzime, arome, nutraceutice, coloranți, îndulcitori, etichete curate, legislație specifică, recomandări nutriționale și de sănătate, analiză senzorială, siguranță alimentară, oportunități de afaceri.

Pe lângă scopul pur informativ al evenimentelor adresate specialiștilor din industria alimentară, pe care INGREDIENTS SHOW îl servește prin workshopurile tehnice, vrem să facilităm la cel mai înalt nivel și activitățile de networking, prin intermediul acestei conferințe. Pe parcursul acestor două zile, cei mai importanți producători și distribuitori de ingrediente își vor prezenta oferta unui public larg format din specialiști din industria alimentară,spune Claudia Bocean, Managing Partner RO.aliment.

Companiile partenere vor organiza la standurile amenajate degustări de produse și demonstrații.

De ce să participați dacă sunteți FURNIZOR DE INGREDIENTE ȘI MATERII PRIME

Participând la INGREDIENTS SHOW, veți avea șansa să vă promovați în rândul a peste 130 de reprezentanți din industria alimentară (carne, lactate, înghețată, panificație, dulciuri și băcănie). Veniți să scriem împreună viitorul industriei alimentare românești, contribuind activ la dictarea tendițelor de consum prin îmbunătățirea produselor finale cu ajutorul ingredientelor dumneavoastră.

De ce să participați dacă sunteți PROCESATOR

Dacă vreți să fiți în pas cu avansul tehnologic și cu elementele noi ce vă pot scuti de bătăile de cap date de utilizarea unor tehnologii și produse învechite, veniți la INGREDIENTS SHOW! Ceea ce directorul de producție poate face pe parcursul a câteva luni prin solicitarea de oferte și prospectarea ingredientelor disponibile pentru piața românească se poate realiza în doar două zile, întrucât la INGREDIENTS SHOW vor fi furnizorii care merită atenția dumneavoastră.

FIND THE PERFECT INGREDIENT! GO TO INGREDIENTS SHOW 2018!

PARTENER PREMIUM: KUK ROMANIA, CHR Hansen

PARTENER GOLD: NSF ROMANIA

PARTENERI: INCDBA IBA Bucuresti, EXPERTAROM, WESSLING ROMANIA, MCGUIRE WOODS, SUPER EGGS, INAQ CONSULTING, ICA RESEARCH, GRECO, TESTO ROMANIA

PARTENERI OFICIALI: APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ROMPAN, ASMP, APAR

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org