ONORANT! APRECIERE LA NIVEL INTERNAȚIONAL: Articol al SibiuNews, postat pe site-ul peaceinitiative.net!

Aricolul nostru „WOW! Încă o PREMIERĂ LA SIBIU: Biblioteca Județeană ASTRA găzduiește primul Muzeu al Păcii din Europa de Sud-Est – Muzeul Păcii România (Peace Museum Romania)a fost publicat pe site-ul peaceinitiative.net, ceea ce reprezintă o ingenioasă inițiativă a HWPL- ONG afiliat ONU, Cultura Cerului, Lumea Mondială, Restabilirea Luminii- din Coreea de Sud, pentru promovarea ideilor și articolelor de presă care vorbesc lumii despre PACE.

 

Este ONORANT pentru noi și este, iată, o nouă confirmare a aprecierii la nivel internațional a muncii noastre, a dorinței noastre ca, prin ceea ce scriem, să promovăm valorile societății, cultura, rolul celor care pot contribui la eforturile pentru o lume mai bună, mai frumoasă, de care avem atâta nevoie.

Mulțumim, HWPL! Promitem să continuăm să scriem respectând OMUL, PACEA, CULTURA și ROLUL MAJOR al EDUCAȚIEI și... al MASS MEDIA.

http://peaceinitiative.net/wow-another-prize-in-sibiu-the-astra-county-library-hosts-the-first-south-east-peace-museum-peace-museum-romania-peace-museum-romania/.- http://www.sibiunews.net/articole/21-special/20088-wow-inca-o-premiera-la-sibiu-biblioteca-judeteana-astra-gazduieste-primul-muzeu-al-pacii-din-europa-de-sud-est-muzeul-pacii-romania-peace-museum-romania.html

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org