DESPRE ANTICORUPȚIE: Concurs de dezbateri susținut de echipele de elevi câștigătoare în Proiectul „Gândesc, Vorbesc şi Acţionez Pro Integritate”

În contextul activităţilor mnite să marcheze Ziua Internaţională Anticorupţie – 9 decembrie, reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie vor participa la un meci demonstrativ de dezbateri, organizat de Clubul de Debate Sophia al Colegiului Naţional Octavian Goga, susținut de elevi din Colegiul Naţional Octavian Goga şi Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, respectiv echipele câştigătoare din proiectul „Gândesc, Vorbesc şi Acţionez Pro Integritate”, proiect organizat de Direcţia Generală Anticorupţie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sibiu.

 

Activitatea va avea loc în data de 7 decembrie 2018, la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, sala 51, de la ora 14.00, iar moţiunea dezbătută este „Acest Parlament consideră că banii confiscaţi de la persoanele condamnate pentru infracţiuni de corupţie să fie folosiţi pentru campanii anticorupţie în scopul educării populaţiei”.

Cu această ocazie, reprezentanții DGA doresc să readucă în atenție faptul că efectele corupției ne afectează pe toți deopotrivă și este necesar ca fiecare dintre noi să ia atitudine pentru un comportament integru.

D.G.A. pune la dispoziţia cetăţenilor o linie telefonică gratuită, Call center anticorupție 0800.806.806, unde cetăţenii pot semnala faptele de corupţie comise de funcţionarii publici din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org