DARURI... Moș Nicolae a adus 28 de televizoare pentru pacienții SCJU Sibiu

În spiritul sărbătorilor de iarnă și al tradiţiei sosirii lui Moş Nicolae, și pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu se bucură de venirea... Moșului.

Acesta a adus 28 de televizoare moderne care vor fi distribuite pe secțiile spitalului: câte 3 aparate pentru Secția Oncologie și Secția Hematologie, câte 2 la Compartimentul de dializă și Secția Boli Infecțioase și câte unul pentru alte secții ale spitalului, unde pacienții stau internați mai mult timp.

Potrivit conducerii SCJU, sosirea lui Moș Nicolae a fost posibilă datorită implicării unor oameni inimoși, (persoane fizice) care au sponsorizat unitatea sanitară cu suma de 14.000 lei și cărora SCJU Sibiu le transmite mulțumiri.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu le mulțumește tuturor celor care au acordat aceste sponsorizări și sperăm că posibilitatea de a urmări la televizor programele de sărbători va aduce un pic de bucurie și alinare celor care, din motive de sănătate, nu se află alături de familie sau prieteni. Totodată, le dorim tuturor însănătoșire grabnică”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Ec. Cornel Benchea.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org