NENOROCIRE: Familie decimată într-un accident teribil pe DN14! DE VINĂ, VITEZA!!!

 

Miercuri seară, DN 14, (undeva în afara localităţii Dumbrăveni), a fost scena unui tragic acident rutier. Al doilea, atenţie, din acest an şi, din păcate, cu urmări similare...

 

Au fost implicate 2 turisme şi o autoutilitară de marfă.

În urma evenimentului, un bărbat şi o tânără au decedat pe loc, iar alţi 3 adulţi au fost răniţi.

Trafcicul a fost blocat în zonă timp de peste 3 ore.

Din primele cercetări, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul unei cauze prea des întâlnite- anume viteza neadaptată.

Accidentul s-a produs pe DN 14, km, la km 66+800, pe un tronson în curbă la dreapta. Un şofer, de 45 de ani din Mureş, care conducea pe sensul Mediaş - Sighişoara, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Alba.

Din impact, a fost acroşat şi turismul aflat în spatele maşinii care a pătruns pe contrasens. În urma coliziunii, a rezultat decesul şoferului din Mureş şi decesul unei tinere în vârstă de aproximativ 18 de ani-fiica celui dintâi. Totodată, o adolescentă de 16 ani, şi o femeie în vârstă de 45 de ani, tot din Mureş, pasagere în acelaşi autoturism (cealaltă fiică şi, respectiv, soţia şoferului decedat) au fost rănite grav. De asemenea, a fost rănit grav şi şoferului autoutilitarei.

Din cel de-al treilea autovehicul nu au fost persoane rănite.

Din nou... VITEZA: Mânca-o-ar iadul de viteză!!!...

* Un accident soldat tot cu două decese a avut loc la începtul acestul an pe DN1, în zona Fântâniţă Haiducului, în acel caz vin aprincipală purtând-o o depăşire neregulamentară, asociată cu viteza.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org