NENOROCIRE: Tânăra accidentată grav luni în accidentul din zona Avrig a pierdut lupta pentru viață!

 

TRAGIC: Pacienta de 24 ani, adusă în stare gravă la SCJU Sibiu (comă profundă) în data de 11 februarie, în urma unui accident rutier din zona Avrig, a decedat în cursul serii de miercuri (ora 19.50), în pofida eforturilor personalului medical de a-i salva viața.

 

*Luni dimineață (11 februarie), în jurul orei 8.30, un accident grav s-a produs pe DN1, km. 285+300, în zona Avrig. Urmare a evenimentului, traficul a fost blocat total aproape două ore. Cauza: o coliziune frontală dintre un turism și un ansamblu TIR. 
Din primele informații, 2 victime au fost rănite grav.
Conform cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că o tânără , din Avrig, în timp ce conducea un turism spre locul de domiciliu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu ansamblul-TIR condus regulamentar din sens opus.
Așa cum transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, în urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducatoarei auto și a pasagerei, în vârstă tot de 22 de ani, din Cristian, jududețul Sibiu.

*Așa cum transmitea în ziua producerii accidentului, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriță, pacienta de 24 de ani a fost adusă în stare foarte gravă, intubată. Aceasta a fost diagnosticată cu TCC (traumatism cranio-cerebral) sever, fracturi craniene, hemoragie cerebrală. Victima este în comă, internată în cadrul secției de Terapie Intensivă.

De la începutul anului, 6 persoane și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere pe șoselele din județul Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org