GEST URIAȘ DE OMENIE! Cel mai DAC dintre maghiari, Meșter Ștefan Csukat din Huși, scoate la Licitație o icoană lucrată de dânsul pentru a ajuta Familia Ghenea Ionel din Gușterița!

"Asta este Sfânta Icoană pe care doresc să o scot la licitație pentru familia Ghenea Ionel din Gușterița- municipiul Sibiu. Licitația începe de la 450 lei. Doresc să fac o licitație deschisă direct pe pagina mea; licitația să fie transparentă".
Este mesajul extraordinar care ne-a impresionat până la lacrimi, făcut miercuri, 6 martie, de meșterul Ștefan Csukat din Huși (despre care, de altfel, am mai scris). Minunatul artist dorelte din toată inima să ajute familia din Gușterița care are atâta nevoie de ajutor!!! Menționăm că imediat ce a citit despre acest caz social, artistul a și reacționat!!!
Scoate la LICITAȚIE o ICOANĂ (foto1. stânga) lucrată de domnia sa, pentru a putea ajuta această familie din Sibiu.
Un gest care… NE-A LĂSAT FĂRĂ CUVINTE!!!
DETALII DESPRE CAZ: http://www.sibiunews.net/articole/15-social/21058-haideti-sa-fim-oameni-pentru-oameni-o-familie-din-cartierul-gusterita-are-nevoie-de-mare-ajutor.html?fbclid=IwAR02cIs36w2LCfSZfyOkqj-FaLgnxJlWV_05sdtRtGupxvFT3_0kePpsn7k .
Minunat!!!
A fi domn domn e o-ntâmplare, a fi OM e lucru mare!!!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org