Președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, impresionată de tot ceea cea însemnat Festivalul Național LUCREȚIA CIOBANU, ediția 2019

Am fost impresionată încă o dată de nivelul artistic al festivalului, ce a atras și anul acesta concurenți care au pus accent pe autenticitate, atât pentru piesele muzicale selectate, cât și pentru interpretare și costumul popular pe care au ales să îl poarte”, a transmis președinta Daniela Cîmpean.

După cum deja cunoașteți, domnia sa este o susținătoare a tradițiilor și a celor care le poartă în suflet și le transmit cu har mai departe.

Președinta Daniela Cîmpean a participat alături de primarul Sibiului, Astrid Fodor, la cea de-a patra ediție a Festivalului-Concurs ”Lucreția Ciobanu”, prilej cu care a înmânat Trofeul Festivalului domnișoarei Anișoara Popescu din județul Olt.

Într-o sărbătoare absolut minunată și profundă, Junii Sibiului au oferit spectatorilor și șansa de a ”degusta” pe lângă tradiția populară autentică și bucatele tradiționale din zonele care, în anii anteriori, au dat câștigătorii trofeelor acestui festival.

Foto: Consiliul Judetean Sibiu

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org