Dincolo de florile și declarațiile de pe rețelele de socializare: Un TATĂ din Săcele și-a bătut crunt copiii. A folosit chiar și BICIUL, iar mezinului i-a băgat mânuța în jarul din sobă!

Un tată din județul Braşov şi-a lovit fără milă copiii cu biciul. Pe cel mai mic l-a ars cu jar, după ce i-a băgat o mână în soba încinsă.

 

Cum vi se pare asta?

Facem caz de sărbători, de… Ziua Femeii, de Ziua Iubirii, vorbim pe toate tonurile despre FAMILIE, despre copii, despre șanse, încredere sau daruri și… realitatea ne dă câte un apeste față, să ne trezim să vedem ce se întâmplă dincolo de florile și declarațiile de pe rețelele de socializare. Și seîntâmplă lucruri cumplite, față de care NU AVEM VOIE SĂ RĂMÂNEM INDIFERENȚI.

Cazul acestei bestii e pur și simplu condamnabil. Nu pot să spun că ne mai șochează așa ceav, pentru că asemenea nenorociri se întâmplă tot mai des. Și, culmea, noi stăm, citim, comentăm și… fâs. Auzim că cel bănuit RISCĂ nu știu ce pedeapsă, mai face un recurs, mai ceva, mai îl scoate că ar avea probleme de sănătate și… iese fain. Sau… nici nu intră! Dar niște copii, ia, rămân trăumatizați pe viață, nu-și mai găsesc drumul, sau, Doamne ferește, rămân familii decimate…

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul Judecătoriei Brașov, copiii au fost loviți cu biciul, pumnii și picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât și a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

În cazul de față, conform precizărilor procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, soţia lui fiind la serviciu.

Întrucât a fost nemulţumit de răspunsurile primite de la copii după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi, bărbatul a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre ei peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete.

Între timp, a venit acasă fiul cel mare, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare, potrivit newsbv.ro.

În continuare, bărbatul l-a prins pe unul dintre copii de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ.

După ce l-a ars la mână, copilul de 5 ani s-a retras într-un colţ, speriat, plângând, iar suspectul ar fi încercat (după urme) chiar să-l sugrume şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, bărbatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare, spun procurorii.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org