Inițiativă demnă de apreciat: POLIȚIȘTI ȘI COPII, UN PARTENERIAT DE NĂDEJDE PENTRU UN VIITOR ÎN SIGURANȚĂ

În preambulul manifestărilor dedicate celebrării Zilei Poliției Române, în data de 25 martie, polițiștii sibieni au răspuns invitației elevilor și cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 18 din municipiul Sibiu și, în ziua de 21 martie, au desfășurat în incinta unității școlare o activitate de prezentare și promovare a meseriei de polițist.

 

Concret, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în colaborare cu organizația profesională Corpul Teritorial Sibiu - Corpul Național al Polițiștilor și polițiștii din cadrul Centrului Chinologic ”Dr. Aurel Greblea” Sibiu, le-au prezentat copiilor tainele muncii de polițist, le-au demostrat cum intervin în situații deosebite și le-au reamintit ce comportament să adopte pentru a nu deveni victime sau autori ai unor fapte ce îi pot pune pe ei sau pe alții în pericol.

Elevii din cadrul unității de învățământ au aflat, astfel, că fiecare structură de poliție a Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu are un rol important în asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în protejarea vieții și a drepturilor persoanei, a proprietății, precum și în prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org