O mamă înjunghiată mortal în fața propriilor copii. Și statul… un fel de complice, prin IGNORANȚĂ!

Crimă în Maramureş, la Sighetu Marmaţiei. Cumplit! Absolut CUMPLIT! Cu atât mai mult cu cât, deși victima a sesizat autoritățile argumentând că este în pericol, NIMENI NU A LUAT MĂSURI!!!

 

O mamă a fost înjunghiată mortal joi, de fostul iubit, chiar în faţa copiilor ei.

Tragedia este, din nefericire, o nouă dovadă că autorităţile din România sunt de foarte multe ori indiferente (ȘI ATSA COSTĂ VIEȚI!!!) și nu reuşesc să protejeze femeile care cer ajutor.

Individul o mai atacase pe tânără acum o lună, tot cu cuţitul. Ei, și ce?!

Victima obţinuse un ordin de protecţie şi le ceruse judecătorilor să-i confişte bărbatului armele albe. Lucru care... nu s-a întâmplat.

Acum, totul s-a transformat într-o tragedie și doi micuți au rămas orfani!!!

Femeia, în vârstă de 29 de ani, locuia împreună cu cei doi copii ai săi, de 4 şi 7 ani. Cel mare era din prima căsătorie, cel mic era chiar al bărbatului care ia adus victimei sfârșitul. Cei doi s-au despărţit în februarie, după cum precizează a1.ro.

Joi dimineaţă însă, acesta le-a făcut o vizită, pe neaşteptate. Cu sânge rece, atacatorul n-a mai stat pe gânduri și a comis crima fără să ţină cont că cei mici erau de faţă!

Tânăra a ieșit pe balcon în încercarea disperată de a țipa după ajutor, însă bărbatul a apucat și a înjunghiat-o în gât și în torace.

Femeia fusese la Poliție să spună că este amenințată.

Demn de luat în seamă, de un an de zile, bărbatul devenise extrem de violent. În februarie, a mai înjunghiat-o pe femeie. Atunci, aceasta, a scăpat și, îngrozită, a depus plângere împotriva lui. Din păcate, NIMENI nu a luat vreo măsură concretă. Așadar, în tot acest timp, atât femeia cât și copiii au fost în pericol de moarte.

Sursa foto: a1.ro

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org