CEC de donație din partea Uniunii Consulilor Onorifici din România, pentru Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice al Asociației “Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice C.A România

 

În data de 17 aprilie 2019, la ora 11, la sediul Asociatiei “Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice C.A Romania din Sibiu, a avut loc ceremonia de acordare a unui CEC de donatie in valoare de 30.000 lei, din partea Uniunii Consulilor Onorifici din Romania, in beneficiul copiilor din Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice Sibiu al asociatiei. E.S. Dl. Andreas Huber, Președintele Uniunii Consulilor Onorifici din România, a înmânat CEC-ul de donație doamnei Ortrun Rhein Directoarea Asociatiei “Dr. Carl Wolff”, adresându-i totodată, felicitări pentru toate eforturile depuse, cât și pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul hospice-ului pentru copii și a căminului de bătrâni.

 

La ceremonie a participat domnul Daniel Joseph Plier- Consul Onorific al Marelui Ducat al Luxemburgului la Sibiu și membru al Uniunii Consulilor Onorifici din România, care a apreciat eforturile personalului din cadrul asociației, arătându-și, cu această ocazie, admirația pentru felul în care reușește în fiecare zi să aducă zâmbete pe fața copiilor din hospice și deopotrivă a vârstnicilor din cămin. Evenimentul a fost onorat de către E.S. Domnul Hans Erich Tischler, Consulul Germaniei la Sibiu, un puternic susținător al asociației, care a fost impresionat de generozitatea arătată de consulii onorifici din România pentru asociatia din Sibiu, reiterând suportul său necondiționat pentru asociație.

Porivit unui comunicat oficial, suma de bani donată astăzi către Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice Sibiu a Asociației “Dr. Carl Wolff” Sibiu, va fi folosită pentru achiziționarea de aparatură medicală performantă pentru asistarea respirației, concentratoare de oxigen si monitoare cu pulsoximetru, care să contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor aflați în îngrijire în hospice. Această sumă a fost strânsă cu prilejul „Balului de primăvară” organizat de Uniunea Consulilor Onorifici din România în data de 2 martie 2019 la Hotelul Intercontinental București, eveniment ce a reunit peste 100 persoane, printre invitați s-au numărat Excelențele lor, doamne și domni ambasadori, Uniunea Consulilor Onorifici din România Str. General Magheru 4, 550185 - Sibiu T / F: +40 269 211 311 CUI: 35079016 contact@ucor-ucor.ro www.ucor-ucor.ro personalități din Ministerul Afacerilor Externe, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri din România. De asemenea, la eveniment a fost invitat şi a acceptat invitaţia, domnul Aykut Eken, preşedintele Federației Internaționale a Asociațiilor și Corpurilor Consulare (FICAC). Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice, pentru copii diagnosticati cu boli grave aflați în faze terminale, cu o capacitate de 10 locuri, face parte din Asociatia „Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice C.A. din Romania, fiind al treilea proiect al asociației , pe langa Caminul pentru Persoane Varstnice „Dr. Carl Wolff” cu o capacitate de 106 locuri funcțional din 1994 și Centrul de Ingrijire Paliativa Hospice pentru persoane cu boli oncologice în fază avansată și terminală cu 14 locuri funcțional din 2006.

*Pentru asigurarea serviciilor medicale de cea mai înaltă calitate și a tuturor condițiilor pentru îngrijirea copiilor din cadrul hospice-ului, se pot face donații în conturile deschise pe numele asociatiei, la BCR Sucursala Sibiu: IBAN LEI: RO61 RNCB 0227 0360 5498 0034 IBAN EURO: RO34 RNCB 0227 0360 5498 0035 SWIFT: RNCB ROBU.

*În fotografie, de la stânga la dreapta: Dl. Daniel Joseph Plier Consul Onorific al Marelui Ducat al Luxemburgului la Sibiu, Dna. Ortrun Rhein Directoarea Asociației „Dr. Carl Wolff”, Dna. Hannelore BaierPresedinta Asociației „Dr. Carl Wolff”, E.S. Dl. Hans Erich Tischler, Consulul Germaniei la Sibiu si Dl. Andreas Huber -Presedintele Uniunii Consulilor Onorifici din România.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org