Primăria Sibiu așteaptă voluntari la Centrul de Informare Turistică

La 1 mai a început oficial sezonul turistic, iar Sibiul, unul dintre cele mai vizitate și mai apreciate orașe de la noi, se pregătește pentru un sezon estival cu o pleiadă de evenimente și un aflux mare de turiști care vor vizita minunatul nostru oraș.

 

În acest context Centrul de Informare Turistică din sediul Primăriei Sibiu situat în Piața Mare are nevoie de personal mai numeros pentru a răspunde solicitărilor turiștilor prompt și profesionist.

Pe lângă angajații acestui centru, Primăria Sibiu caută tineri voluntari entuziaști, vorbitori de engleză, germană, spaniolă sau franceză, care cunosc Sibiul și doresc să petreacă vacanța de vară într-un mod constructiv, câștigând experiență importantă pentru formarea lor profesională.

Cei interesați pot depune CV-urile la registratura Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mare sau le pot trimite prin e-mail pe adresa turism@sibiu.ro, până în data de 7 iunie 2019. La terminarea stagiului (iunie-septembrie), tinerii vor primi un certificat de voluntariat, care atestă colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu în care vor fi testate cunoștințele de limbă străină. 

Foto: Europa News

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org