Proiectil neexplodat, găsit la Sărata! Au intervenit pirotehniștii ISU

Luni, 08.07.a.c., în jurul orei 15:40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu a fost sesizat de către un cetățean, prin apel pe numărul de urgenţă 112, cu privire la existența unui proiectil neexplodat într-o zonă împădurită lângă localitatea Sărata.

 

Specialiștii pirotehnici s-au deplasat prompt la fața locului, unde s-a efectuat cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea în deplină siguranță și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a unui proiectil exploziv, calibrul 100 mm. 
Pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi. Să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112, pentru a se putea interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Foto: ISU SIBIU

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org