ATENȚIE, ȘOFERI!!! Restricții în trafic pentru desfășurarea Raliului Sibiului

Devenit deja o tradiție a orașului, Raliul Sibiului se va desfășura în perioada 25-27 iulie, în municipiul Sibiu și pe drumurile de asfalt din județ.

 

Startul competiției autotomobilistice se va da joi, 25 iulie, din Piața Mică, iar cea mai așeptată probă de către public, Super Speciala, se va desfășura sâmbătă, 27 iulie, pe traseul Sala Transilvania – Piața Aurel Vlaicu - Calea Dumbrăvii – bulevardul Mihai Viteazu.

IMPORTANT: Pentru siguranța participanților la competiție și pentru buna desfășurare a evenimentului, Comisia de Circulație a avizat mai multe închideri de circulație:

Închiderea accesului auto în Piața Mică de joi, 25 iulie, ora 1 până vineri, 26 iulie, ora 12 pentru desfășurarea startului competiției.

Închiderea circulației în zona de desfășurare a Super Specialei, sâmbătă 27 iulie, între orele 1 - 23, pe următoarele străzi:

 • strada Octavian Goga, pe tronsonul Nicolaus Olahus - strada Dimitrie Anghel; precizăm că virajul spre stânga de pe strada Dimitrie Anghel pe strada O. Goga va fi permis.

 • strada Nicolaus Olahus va fi închisă circulației complet

 • Calea Dumbrăvii va fi închisă pe următoarele două tronsoane:

   • tronsonul dintre Piața Aurel Vlaicu și intersecția cu strada Lămâiței și

   • tronsonul dintre Piața Aurel Vlaicu și strada Lomonosov

 • bulevardul Mihai Viteazu, de la Piața Aurel Vlaicu (inclusiv) până la Casa de Asigurări de Sănătate

 • strada Oituz, pe tronsonul dintre Piața Aurel Vlaicu și strada Aleea Buia.

***Șoferii și pietonii sunt rugați să ocolească această zonă pe parcursul întregii zile de sâmbătă, 27 iulie.

Și rutele de transport public vor suferi modificări în ziua de sâmbătă, 27 iulie. Traseele 1, 12, 13, 15, 22 și 111 vor ocoli Calea Dumbrăvii, utilizând străzile N. Iorga și Calea Cisnădiei. De asemenea, din cauza restricțiilor de trafic pe tronsonul Curmătura Ștezii și Păltiniș, cursa spre Păltiniș va circula după un program modificat în zilele de 26 și 27 iulie. Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați site-ul www.turisb.ro.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org