Copii, copii, veniți în lumea tainicelor meșteșuguri și… a teatrului păpuși! La Muzeul ASTRA!

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, continuă generosul program Școala în satul tradițional cu o serie de ateliere interactive și un spectacol de teatru de păpuși. 

 

Joi, 8 august 2019, între orele 12:00 - 13:00, trupa de teatru Hocus-Pocus Trulala a pregătit pentru copii și elevi un spectacol de teatru de păpuși.

De asemenea, până duminică, 11 august 2019, între orele 10:00 – 14:00, copiii și eleviii interesați au ocazia să prefacă bătrânul lut într-un obiect decorativ, utilizând roata olarului. Totul în cadrul unui atelier de olărit susținut de meșterul Marcel Tănase din localitatea Șișești, județul Mehedinți.

În același interval orar, la Muzeul ASTRA va mai fi organizat și un atelier de pictat mobilier tradițional, activitate susținută de neîntrecuta Daria Munteanu, premiată în cadrul Olimpiadei Naționale de Meșteșuguri Artistice Tradiționale.

Toate atelierele se desfășoară în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în zona Etno-Tehno-Parc, Școala din Ticera.

IMPORTANT: Participarea la ateliere este gratuită și se face în baza abonamentului sau a biletului de acces în muzeu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org