Sărbătoare în pași de dans: SIBIU DANS FESTIVAL! Vin campioni mondiali de tango argentinian!!!

Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează, ȋn perioada 9-11 august 2019 o nouă ediție a Festivalului Studențesc SIBIU DANS FESTIVAL!

Se anunță un amplu maraton de spectacole și workshop-uri care includ dansuri originale prezentate de formații studențesti, dar și dezbateri pe teme specifice artelor spectacolului.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu vă invită vineri, 9 august 2019, ȋncepȃnd cu ora 2000, ȋn Piața Mică pentru a urmări cu o competiție acerbă la secțiunile solo, duet, grup, formație și ansamblu și genurile dans contemporan, show-revue, dans de caracter, dans modern și street dance. Iubitorii de dans sunt așteptați sâmbătă, 10 august 2019 la spectacolele prezentate de Compania Teatru-Dans ”Microbis” a Casei de Cultură a Studenților Sibiu și de campionii mondiali de tango argentinian Lucia Pidivori și Pablo Manassero și la așteptata festivitate de premiere.

Veniți din ȋntreaga țară, studenții ȋși vor etala ȋncă o dată pe scena sibiană talentul, dedicația și perseverența ȋntr-un weekend plin de creații originale care vor oglindi atȃt pasiunea, cȃt și visele și speranțele tinereții”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Sibiu Dans Festival 2019 este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și co-finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

 De luat aminte:

Dansul este cea mai elevată, cea mai emoționantă, cea mai frumoasă dintre arte, pentru că nu este doar translatare sau abstractizare din viață; este chiar viață. Havelock Ellis

Dansatorii sunt instrumente, un fel de pian la care interpretează coreograful. George Balanchine

Dansul elimină granița dintre trup și suflet. Curt Sachs

Pentru cei departe de țară sau care nu vor fi ȋn Sibiu, spectacolele vor fi transmise live pe facebook.com/CasaStudentilorSibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org